Hoe mogen we je helpen?

Over ons

Een assurantiekantoor voor ondernemers en particulieren opstarten is een logische vervolgstap na ruim 22 jaar gewerkt te hebben voor de grootste intermediair op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken.

Als adviseur hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact en een langdurige samenwerking met onze relaties. Eerlijkheid, betrouwbaarheid, kennis en ervaring zijn voor ons van groot belang.

Met name onze kennis op het gebied van horeca- en leisure verzekeringen hebben ertoe bijgedragen dat ons netwerk in deze sectoren de laatste jaren sterk gestegen is. Als adviseur kunnen en willen wij relaties altijd de beste oplossing aanbieden, niet alleen verzekeringstechnisch maar zeker ook op het gebied van preventie en analyse.

Door de participatie van EvR (Eijgendaal & van Romondt) kunnen wij gebruik maken van alle voorhanden zijnde distributiekanalen. Daarnaast hebben wij de beschikking over een schadeafdeling en administratieve ondersteuning.

Door de specialisatie in de Horeca in de breedste zin van het woord, zijn wij een volwaardig gesprekspartner van de ondernemer. Wij hebben kennis van de markt, we kennen de marktontwikkelingen en weten welke producten er op de markt zijn. Goede referenties zijn aanwezig en geeft vertrouwen.